Om vårt företag

Trädakuten Mälardalen är ett litet och personligt företag som verkligen älskar att arbeta med träd. Vi utgår från Eskilstuna och har under flera år hjälpt privatpersoner och även en del företag i hela Mälardalen med trädfällning, röjning, bortforsling och våra andra trädtjänster. 

För varje jobb vi utför är vårt mål nöjda, återkommande kunder. Vi uppnår detta genom ett högt säkerhetstänk, ett professionellt och korrekt utfört arbete samt en tydlig kommunikation med våra kunder om vad som gäller och hur arbetet kommer utföras.

Arborist Eskilstuna

En strävan efter nöjda kunder

Vi har kunskapen, erfarenheten och färdigheterna som kombinerat med vår personliga service bidrar till  nöjda kunder gång på gång genom ett enastående utfört arbete. Vi är ett litet företag som strävar efter att göra det lilla extra för dig som väljer att anlita oss.

Vi tar oss an alla möjliga typer av trädfällningar, men även bortforsling och röjning. Har du ett träd som står illa till? Inga problem, våra arborister klarar av de mest komplicerade fallen. Kontakta oss idag, vi ser fram mot att prata träd med dig.

Kontakta oss

Varmt välkommen att slå oss en signal eller begär en kostnadsfri offert via formuläret nedan.