powered by Typeform

Experterna På Trädfällning i Enköping

5/5
"En otroligt ödmjuk och kunnig leverantör"
Göran
5/5
"Mycket bra utfört arbete. Fort gick det och priset var bra. Jag anlitar gärna Jimmy Djeric igen."
Karin
5/5
"Professionellt och väl utfört arbete, vi är väldigt nöjda. Hela förloppet sköttes på ett proffsigt och bra sätt, allt från anbudsförfarandet med besök och bedömning av fällningen till genomförande, bortforsling och uppstädning efter fällningen. Jag kan verkligen rekommendera Jimmy & Mats."
Bertil
5/5
"Väldigt bra utfört arbete. Snabb återkoppling, jättebra pris, jobbet utfört över förväntan ! Helnöjd !"
Camilla

Vi utför professionell och prisvärd trädfällning i Enköping med omnejd. Våra nöjda kunder består av allt från privatpersoner och företag till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Välkommen att kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig kryssa av dina trädproblem från listan en gång för alla!

Varför träd ibland behövs fällas

Vi är alla mer medvetna än någonsin hur viktiga träd är för vår miljö och omgivning. Ibland behövs dock träd fällas av olika anledningar. Det kan vara på grund av en trädsjukdom, att trädet utgör fara om det skulle blåsa omkull, att det inkräktar på grannens tomt och många andra anledningar.

 

I dessa fall är det viktigt att anlita en aktör som kan erbjuda en smidig, pålitlig och framförallt säker trädfällning. Alltför ofta händer det att någon som saknar nödvändig kompetens och säkerhetstänk ger sig på en trädfällning och orsakar skada på bebyggelse och i värsta fall sig själva och andra människor.

Det personliga företaget som bryr sig om dig

Våra trädexperter på Trädfällning Eskilstuna har lång erfarenhet, ett högt säkerhetstänk, bred kompetens och vi har stor passion för det vi gör. För oss finns det något väldigt speciellt med att arbeta så nära inpå naturen och kunna bidra till en bättre omgivning för alla Enköpingsbor. Förutom i Enköping utför vi även trädfällning i områden som bland annat inkluderar Eskilstuna, TorshällaKatrineholm, Flen, Kungsör, Arboga, Gnesta och Strängnäs.

För varje projekt vi tar oss an anstränger vi oss för att ge dig som kund det lilla extra. Det är vad som skiljer oss från våra konkurrenter. Vi tar oss alltid tiden till att helhjärtat lyssna på dina behov och utföra en noga planering för att kunna erbjuda dig lösningen som du behöver. 

Eftersom vi är ett litet företag är vår service personlig och för oss är en tydlig kommunikation och en hög transparens viktig. Det är så vi får våra nöjda och återkommande kunder som gärna rekommenderar oss för vår goda service.

Vi kan hjälpa dig med alla sorters träd och vi kan erbjuda en trygg lösning oavsett hur komplicerade omständigheterna än verkar.

Våra olika metoder

Vi utför en noga planering och riskbedömning inför varje projekt för att garantera ett säkert resultat. För olika träd och omständigheter använder vi oss av två olika metoder för trädfällning som vi har lång erfarenhet av; precisionsfällning och sektionsfällning.

Precisionsfällning

Precisionsfällning är en effektiv metod och även metoden som vi använder oss av allra mest ute på våra uppdrag. Det utförs genom att vi fäller trädet från marken så att det kan landa på en fri yta bredvid. Vi använder oss av precisionsfällning när gott om utrymme finns runt omkring trädet. Här är det viktigt att tänka på vinkeln som trädet fälls åt, årstid, trädets skick, vind samt markens omständigheter. Även då precisionsfällning kan tyckas vara en simpel metod så är det mycket som kan gå fel om man inte har rätt kunskap, erfarenhet och säkerhetstänk. Våra trädfällare underskattar aldrig ett träds kraft, vilket är anledningen till vårt höga säkerhetstänk och noga riskbedömning inför varje fällning.

Sektionsfällning

Sektionsfällnings eller avancerad trädfällning, som det även kallas är en annan metod som vi ofta använder under mer komplicerade omständigheter och när inte tillräckligt med fri yta finns omkring trädet. Istället för att fälla trädet från marken, som vid precisionsfällning, klättrar trädexperten upp i trädet som sedan fälls i sektioner som sedan hissas ned med hjälp av rep, därav namnet sektionsfällning. Här krävs lång erfarenhet, omfattande kunskap och skicklighet samt ett högt säkerhetstänk för att resultatet ska bli så bra som möjligt och för att minimera riskerna.

Metoden som vi väljer att använda för just ditt projekt beror på trädens omständigheter.

Trädfällning Enköping pris

Priset för trädfällning i Enköping beror på hur många träd som behövs fällas samt dess omständigheter. Vi kan dock garantera konkurrenskraftiga och rimliga priser och alltid en professionellt utförd service som du kan känna dig nöjd med. Som privatperson kan du sedan 2016 utnyttja rut-avdraget på många av våra tjänster, vilket sparar dig hela 50% av kostnaden.

Kontakta oss idag för trädfällning i Enköping

Det smidigaste sättet att få ett prisförslag för ditt projekt är att begära en kostnadsfri offert via knappen nedan (det tar under 1 minut att göra). Vi kommer sedan höra av oss till dig inom kort med ett prisförslag. Har du inte tid att vänta och behöver hjälp direkt? Slå oss då en signal så kan vi ge dig ett prisförslag direkt eller boka in ett kostnadsfritt hembesök. I vilket fall, kontakta oss redan idag för trädfällning i Enköping, vi ser fram emot att hjälpa dig!

powered by Typeform