powered by Typeform

Specialisterna på trädfällning i Katrineholm

5/5
"En otroligt ödmjuk och kunnig leverantör"
Göran
5/5
"Mycket bra utfört arbete. Fort gick det och priset var bra. Jag anlitar gärna Jimmy Djeric igen."
Karin
5/5
"Professionellt och väl utfört arbete, vi är väldigt nöjda. Hela förloppet sköttes på ett proffsigt och bra sätt, allt från anbudsförfarandet med besök och bedömning av fällningen till genomförande, bortforsling och uppstädning efter fällningen. Jag kan verkligen rekommendera Jimmy & Mats."
Bertil
5/5
"Väldigt bra utfört arbete. Snabb återkoppling, jättebra pris, jobbet utfört över förväntan ! Helnöjd !"
Camilla

Behöver du hjälp med trädfällning i Katrineholm? Om så är fallet har du kommit helt rätt.

Våra professionella trädfällare tar sig an alla sorters träd med ett högt säkerhetstänk, en noga planering och alltid med ett trevligt bemötande. Vi anstränger oss för att erbjuda dig en så smidig och enkel lösning som möjligt så att du kan bli av med dina trädproblem en gång för alla.

Det lilla företaget med den personliga servicen

För oss på Trädfällning Eskilstuna är det ett stort privilegie att vara ute och arbeta i naturen och kunna bidra till en trevligare omgivning för alla Katrineholmsbor. Det är vad vi brinner för. För alla våra projekt är vårt mål alltid nöjda kunder. Det uppnår vi genom vår professionella och prisvärda service.

Eftersom vi är ett litet företag kan vi erbjuda en personligare service än de större företagen. Du kan också räkna med att vi håller vad vi lovar. Vi vet hur frustrerande det kan vara när en trädfällare inte dyker upp vid utlovad tid eller när du får en faktura på ett högre pris än vad ni kommit överens om. Vår nyckel till nöjda, återkommande kunder är hög transparens och en tydlig kommunikation med våra kunder. Förutom i Katrineholm erbjuder vi dessutom våra professionella trädtjänster i bland annat Eskilstuna, Enköping, Flen, Kungsör, Torshälla, Arboga, Gnesta och Strängnäs.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert för ditt projekt, vi ser fram mot att erbjuda dig en så bra lösning som möjligt!

Anpassade & säkra metoder

Inför varje trädfällning utför vi en noga planering och riskbedömning för ett säkert resultat. Beroende på dina träd och dess omständigheter anpassar vi vår process och metod. Det finns två metoder som vi använder av; precisionsfällning och sektionsfällning. Våra trädexperter har lång erfarenhet, hög skicklighet och kunskap samt alla nödvändiga behörigheter för att utföra båda metoder på ett säkert och tryggt sätt.

Precisionsfällning

Precisionsfällning är metoden som vi använder oss av när det finns gott om utrymme runt omkring trädet som ska fällas. Trädfällningen utförs genom att vi hugger trädet nedifrån marken i en specifik vinkel så att det sedan kan falla och landa säkert på marken. Vid precisionsfällningar är det alltid viktigt att ta hänsyn till en rad olika faktorer såsom årstid, vindstyrka och trädets omständigheter.

Sektionsfällning

En annan metod som vi ofta använder oss av är sektionsfällning eller avancerad trädfällning som det också ibland kallas. Här klättrar trädfällaren upp i trädet och sågar av olika delar av trädet i olika sektioner som sedan hissas ned med rep. Sektionsfällning är en mycket användbar och effektiv metod när det handlar om träd med komplicerade omständigheter, exempelvis när trädet som ska fällas är beläget i ett tätt område med bebyggelse såsom hus och ledningar nära inpå. I dessa fall kan inte trädet fällas nedifrån då det helt enkelt inte finns tillräckligt med plats för att trädet ska kunna landa på marken. Vid sektionsfällning är erfarenhet, rätt utrustning och ett högt säkerhetstänk väldigt viktigt för en säker fällning.

 

Trädfällning Katrineholm pris

Priset för trädfällning i Katrineholm kan variera och det beror på trädets omständigheter och hur många träd som behöver fällas. Våra priser är dock alltid konkurrenskraftiga och servicen vi erbjuder är personlig och professionell. Som privatperson kan du även använda dig av rut-avdraget, vilket sparar dig 50% av kostnaden. Det bästa och snabbaste sättet att få ett prisförslag är att begära en kostnadsfri offert via knappen nedan, detta tar under 1 minut. Vi kommer sedan höra av oss till dig så fort vi kan och alltid inom 24h. Du kan även slå oss en signal och få ett prisförslag för ditt projekt direkt. Ibland behöver vi boka in ett hembesök där vi tittar närmre på trädets omständigheter för att kunna ge dig ett exakt prisförslag. Detta innebär ingen kostnad för dig.

 

Kontakta vårt team idag för trädfällning Katrineholm

Kontakta oss idag, vi ser fram emot att höra från dig och erbjuda dig den bästa lösningen för dina träd.

powered by Typeform