powered by Typeform

Toppvalet för trädfällning i Arboga

5/5
"En otroligt ödmjuk och kunnig leverantör"
Göran
5/5
"Mycket bra utfört arbete. Fort gick det och priset var bra. Jag anlitar gärna Jimmy Djeric igen."
Karin
5/5
"Professionellt och väl utfört arbete, vi är väldigt nöjda. Hela förloppet sköttes på ett proffsigt och bra sätt, allt från anbudsförfarandet med besök och bedömning av fällningen till genomförande, bortforsling och uppstädning efter fällningen. Jag kan verkligen rekommendera Jimmy & Mats."
Bertil
5/5
"Väldigt bra utfört arbete. Snabb återkoppling, jättebra pris, jobbet utfört över förväntan ! Helnöjd !"
Camilla

Arborist i Arboga med målsättning att du ska bli nöjd

Våra duktiga arborister har många års erfarenhet av trädfällning i Arboga och för samtliga fällningar strävar vi efter att ge dig som kund en enastående service som långt överstiger dina förväntningar. Vårt utbud av trädtjänster är heltäckande och oavsett dina behov så kan vi erbjuda dig en professionell, säker och korrekt lösning till ett förmånligt pris. 

Från det att du kontaktar oss vill ge ge dig en fantastisk kundupplevelse hela vägen fram till färdig trädfällning. Allt från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till fastighetsägare och kommuner anlitar oss regelbundet för vår utmärkta service. Ofta arbetar vi i Arboga, men vi tar oss även an uppdrag i bland annat Eskilstuna, Strängnäs, Katrineholm, Kungsör, FlenTorshälla, Gnesta och Enköping

Våra arborister innehar självfallet alla nödvändiga tillåtelser, försäkringar och certifikat som krävs för uppdragen vi utför, dessa inkluderar bland annat Motorsåg A & B samt Röjsåg enligt Säker Skogs riktlinjer och heltäckande ansvarsförsäkringar. Detta är väldigt viktigt då trädfällning faktiskt är en farlig aktivitet där mycket kan gå fel om man inte vet vad man sysslar med. Om något skulle gå fel och en olycka inträffar kan du som uppdragsgivare även råka illa ut om trädfällaren inte är försäkrad. 

Vi besitter en gedigen kunskap, använder endast avancerad och säker utrustning och för alla uppdrag lägger vi stort fokus på just säkerheten. Vi tar oss mycket hellre längre tid på oss för att varje arbetsmoment ska bli så bra som möjligt och göras med högsta möjliga säkerhet än att göra något på snabbast möjliga sätt. Detta för att vi är måna om våra kunder och att du som anlitar oss ska känna dig trygg i ditt val av arborist. 

För oss är en god service, fantastiska resultat och ett trevligt bemötande en väsentlig del i hur vi arbetar och något som gjort att vår kundkrets vuxit sig större genom åren. Vi älskar det vi gör och att ge dig som kund en service som långt överstiger dina förväntningar (även om de är höga) och att bidra till en härligare miljö och omgivning för oss alla. Varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag för trädfällning i Arboga, vi ser fram emot att höra från dig! 

powered by Typeform

Upptäck vårt heltäckande utbud av trädtjänster

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av trädtjänster för alla behov som man kan tänkas ha när det kommer till träd. Vi erbjuder professionella, effektiva och trygga lösningar för alla olika typer av träd och det finns inga uppdrag som vi inte kan ta oss an. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så kan du räkna med samma goda service. Vi gör alltid vårt bästa för att kunna ge dig hjälp snabbt och effektivt så att du kan lägga dina trädproblem bakom dig en gång för alla. 

Avancerad trädfällning / sektionsfällning

När vi behöver fälla ett träd som står nära känslig omgivning såsom hus, vägar, ledningar och annat använder vi alltid en fällningsteknik som kallas avancerad trädfällning eller sektionsfällning. Denna metod utförs genom att vår arborist klättrar högt upp i trädet för att sedan fälla det i bitar som sedan hissas ned med hjälp av rep. Våra arborister har lång erfarenhet av denna typ av trädfällning och kan fälla de allra svåraste av träd på detta sätt. 

Trädfällning Arboga

Markfällning

När vi ska fälla ett träd som inte står nära känslig omgivning och gott om fri yta finns fäller vi det gärna direkt från marken. Denna fällningsteknik kallas markfällning och är en väldigt tids- och kostnadseffektiv metod för trädfällning. Här gäller det att ta hänsyn till faktorer såsom bland annat vindriktning, vindstyrka, trädets storlek och hur omgivningen ser ut. Vi har såklart lång erfarenhet, rätt utrustning och en gedigen kunskap inom markfällning. Detta garanterar ett tryggt och bra resultat för dig som kund. 

Beskärning

Träd kan också behöva beskäras med jämna mellanrum för att behålla sin hälsa, stabilitet och för att de ska kunna växa på bästa möjliga sätt genom åren. Beskärning görs också för att träd ska vara säkra och se bra ut. Vi utför regelbundet beskärning av träd, buskar och häckar åt nöjda kunder i Arboga.

Stubbfräsning

Du kan självklart även anlita oss för stubbfräsning, antingen som en enskild tjänst eller i kombination med trädfällning. När du anlitar oss för stubbfräsning i Arboga använder vi vår effektiva stubbfräs som effektivt förvandlar stubben till flis.

Välkommen att kontakta oss för trädfällning i Arboga

Känn dig varmt välkommen att höra av dig till våra duktiga och trevliga arborister redan idag. Oavsett om du vill att vi kommer förbi för ett kostnadsfritt hembesök, om du vill ha ett prisförslag för ditt projekt eller har några andra frågor du skulle vilja få besvarade så ser vi fram emot att höra från dig och erbjuda dig en passande lösning. Samtliga av våra trädtjänster håller alltid högsta möjliga kvalitet och våra priser är förmånliga och rimliga. Du som privatperson kan såklart även använda RUT-avdraget för alla våra trädtjänster och få avdrag på hela 50% av den totala arbetskostnaden. Varmt välkommen att höra av dig till oss för trädfällning i Arboga redan idag, vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med dina träd!

powered by Typeform