powered by Typeform

Nr #1 på trädfällning i Kungsör

5/5
"En otroligt ödmjuk och kunnig leverantör"
Göran
5/5
"Mycket bra utfört arbete. Fort gick det och priset var bra. Jag anlitar gärna Jimmy Djeric igen."
Karin
5/5
"Professionellt och väl utfört arbete, vi är väldigt nöjda. Hela förloppet sköttes på ett proffsigt och bra sätt, allt från anbudsförfarandet med besök och bedömning av fällningen till genomförande, bortforsling och uppstädning efter fällningen. Jag kan verkligen rekommendera Jimmy & Mats."
Bertil
5/5
"Väldigt bra utfört arbete. Snabb återkoppling, jättebra pris, jobbet utfört över förväntan ! Helnöjd !"
Camilla

Arborist i Kungsör med lång erfarenhet och gedigen kunskap

Våra skickliga arborister har en stor passion för träd och många års erfarenhet av trädfällning i Kungsör. För alla uppdrag strävar vi efter att ge dig som kund en fantastisk service som långt överstiger dina förväntningar. Vårt heltäckande utbud av trädtjänster håller högsta möjliga kvalitet och standard. Oavsett dina vad du behöver hjälp med så kan vi erbjuda dig en professionell, trygg och bra lösning till ett konkurrenskraftigt pris. 

Från första kontakt med oss till färdigt arbete vill ge ge dig en fantastisk kundupplevelse. Allt från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till kommuner och fastighetsägare anlitar oss ofta för vår enastående service. Vi arbetar ofta i Kungsör, men även i bland annat Eskilstuna, Strängnäs, Katrineholm, Flen, Arboga, GnestaTorshälla och Enköping

Alla våra arborister har självklart samtliga tillåtelser, försäkringar och certifikat som krävs för uppdragen vi utför, dessa inkluderar Motorsåg A & B och Röjsåg enligt Säker Skogs riktlinjer och omfattande ansvarsförsäkringar. Detta är viktigt eftersom trädfällning är en riskfylld aktivitet där mycket kan gå fel om man inte vet vad man gör. Om något mot förmodan skulle gå fel och en olycka inträffar kan du som uppdragsgivare råka illa ut om den aktör du anlitat inte är försäkrad. 

Vi besitter en stor kunskap inom trädfällning och våra övriga trädtjänster, vi använder endast avancerad och trygg utrustning och för alla våra jobb lägger vi stort fokus på säkerhet. Vi tar oss hellre lite längre tid på oss för att allt ska bli så bra och säkert som möjligt än att göra något på ett så snabbt sätt som möjligt. Vi är måna om våra kunder och gör allt vi kan för du ska känna dig så trygg som möjligt i ditt val av arborist. 

För oss är en god service, enastående resultat och ett trevligt bemötande en viktig del i hur vi arbetar och något som gjort att vår kundkrets vuxit sig större genom åren. Vi har en enorm passion för det vi gör och att ge dig som kund en service som långt överstiger dina förväntningar (även om de är höga) och att bidra till en trevligare och bättre miljö och omgivning för oss alla är något som ständigt motiverar oss. Vi vill önska dig varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag för trädfällning i Kungsör och vi ser fram emot att höra från dig! 

powered by Typeform

Ett stort och varierat utbud av kvalitativa trädtjänster

Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av trädtjänster för alla dina behov när det kommer till träd. Vi erbjuder professionella, smidiga och säkra lösningar för alla olika typer av träd och det finns inga uppdrag som är för stora, för små eller som vi inte kan ta oss an. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt så kan du räkna med samma utmärkta service. Vi anstränger oss alltid till fullo för att ge dig snabb och smidig hjälp så att du kan få undan dina trädproblem en gång för alla. 

Avancerad trädfällning / sektionsfällning

När vi behöver fälla ett träd som står inpå känslig omgivning såsom hus, vägar, ledningar och annat använder vi i de allra flesta fall en fällningsteknik vid namn avancerad trädfällning eller sektionsfällning. Denna fällningsteknik utförs genom att vår trädfällare klättrar högt upp i trädet för att sedan fälla det i sektioner som sedan hissas ned med hjälp av rep och linor. Vi har många års erfarenhet av denna typ av trädfällning och har möjlighet att fälla de allra svåraste träd på detta sätt. 

Trädfällning Kungsör

Markfällning

Vid fällning av ett träd som inte står nära känslig omgivning och som har gott om fri yta omkring sig så fäller vi det gärna direkt från marken. Denna fällningsteknik går vid namnet markfällning och är en väldigt tids- och kostnadseffektiv metod inom trädfällning. För bästa resultat gäller det dock att ta hänsyn till faktorer som vindriktning, vindstyrka, trädets storlek och hur det ser ut runt omkring. Vi har lång erfarenhet, den korrekta utrustningen och en bred kunskap inom markfällning. Detta garanterar en trygg, bra och prisvärd service för dig som kund, varje gång. 

Beskärning

Träd, buskar och häckar kan behöva beskäras med jämna mellanrum för att behålla sin hälsa, hållbarhet och för att de ska kunna växa på ett optimalt sätt genom sin livslängd. Beskärning kan också göras för att träd, buskar och häckar ska se vackra ut.

Stubbfräsning

Du kan också anlita oss för stubbfräsning i Kungsör, antingen som en enskild tjänst eller tillsammans med trädfällning, om du har träd som behöver fällas.

Välkommen att kontakta oss för trädfällning i Kungsör

Vi vill önska dig varmt välkommen att höra av dig till våra duktiga och trevliga trädfällare redan idag. Oavsett om du behöver svar på dina frågor, vill boka in ett kostnadsfritt hembesök eller om du vill ha ett prisförslag för ett specifikt arbete så ser vi fram emot att höra från dig och erbjuda dig en professionell, trygg och passande lösning. Alla våra trädtjänster är av högsta kvalitet och vi ger dig som anlitar oss ett förmånligt och konkurrenskraftigt pris. Som privatperson kan du även använda RUT-avdraget (för alla våra trädtjänster) och få avdrag på hela 50% av den totala arbetskostnaden, detta hjälper vi dig självklart med. Varmt välkommen att höra av dig till oss för trädfällning i Kungsör redan idag, vi ser fram emot att höra från dig och ge dig den bästa lösningen som går att få för dina träd!

powered by Typeform