powered by Typeform

Professionell & trygg trädfällning i Torshälla

5/5
"En otroligt ödmjuk och kunnig leverantör"
Göran
5/5
"Mycket bra utfört arbete. Fort gick det och priset var bra. Jag anlitar gärna Jimmy Djeric igen."
Karin
5/5
"Professionellt och väl utfört arbete, vi är väldigt nöjda. Hela förloppet sköttes på ett proffsigt och bra sätt, allt från anbudsförfarandet med besök och bedömning av fällningen till genomförande, bortforsling och uppstädning efter fällningen. Jag kan verkligen rekommendera Jimmy & Mats."
Bertil
5/5
"Väldigt bra utfört arbete. Snabb återkoppling, jättebra pris, jobbet utfört över förväntan ! Helnöjd !"
Camilla

Ett professionellt och tryggt val för trädfällning i Torshälla

Vi har många års erfarenhet av trädfällning i Torshälla och för alla uppdrag vi tar oss an är vårt mål att du som kund ska bli nöjd och få dina förväntningar överstigna med vår enastående service. Vi vill ge dig en bra upplevelse från första kontakt med oss till avklarad trädfällning. Vi jobbar mot en varierad kundkrets som består av allt från privatpersoner och fastighetsägare till bostadsrättsföreningar och kommuner. 

Våra arborister har samtliga tillåtelser som krävs för uppdragen vi utför inklusive Motorsåg A & B samt Röjsåg enligt Säker Skogs riktlinjer. Vi besitter en bred kunskap, använder avancerad utrustning och lägger alltid stort fokus på säkerhet när vi är ute och arbetar. Vi tar oss hellre lite längre tid på oss för att något ska bli riktigt bra och säkert än att göra saker på snabbast möjliga sätt. Detta för att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av trädfällare. 

Förutom i Torshälla arbetar vi dessutom i EskilstunaKatrineholm, Enköping, Västerås, Flen, Kungsör, Strängnäs, Arboga, Mariefred, Gnesta, Hallstahammar, Nyköping, Sala samt många andra områden i Mälardalen och Stockholm. 

Vi tror på att en god service och ett trevligt bemötande är ett av de bästa sätten att få nya och återkommande kunder. Just detta är vår främsta marknadsföring då tidigare kunder fortsätter att rekommendera oss vidare till vänner, familj och bekanta. Vårt mål är följande: nöjda, återkommande kunder och en bättre omgivning och miljö för oss alla. Vi önskar dig varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag för trädfällning i Torshälla!

powered by Typeform

En komplett trädservice för alla behov

Träd är otroligt viktiga för oss alla och vår omgivning. De ger oss frisk luft att andas genom fotosyntesen och bidrar även till en trevligare och mer rogivande omgivning för oss alla.   

Det kan dock hända att träd behöver fällas när de står olägligt till, är sjuka, döende eller riskerar att skada på hus, ledningar och annan bebyggelse om de skulle råka falla. I dessa fall är trädfällning i Torshälla från en erfaren och professionell arborist vägen att gå.

Med jämna mellanrum kan träd behöva beskäras för att de ska kunna fortsätta växa på ett hållbart och hälsosamt sätt. Det kan också vara för att ta bort grenar som utgör en skaderisk för förbipasserande eller för att ge trädet ett mer estetiskt intryck. Vi kan självklart även stå till tjänst med beskärning av träd, buskar och häckar. 

Oavsett anledningen till varför du behöver fälla dina träd eller vad det är du behöver hjälp med så kan vi bistå med en passande lösning. Det spelar ingen roll om ditt projekt är litet, stort eller lagom, du kan alltid räkna med samma utmärkta service från oss, varje gång. Här nedan kan du läsa mer om våra kvalitativa trädtjänster. 

Avancerad trädfällning

Avancerad trädfällning är en fällningsteknik som vi ofta använder när det handlar om lite mer komplicerade fällningar där träden som ska fällas står nära hus, vägar, ledningar och annat. Detta är en teknik som kräver stor skicklighet, kunskap och ett högt säkerhetstänk då metoden utförs genom att delar av trädet kapas av med motorsåg högt uppifrån trädet. 

Trädfällning Torshälla

Trädfällning från marken

När trädet som ska fällas har mycket eldig yta omkring sig fäller vi det med fördel från marken. Trädfällning från marken är en väldigt effektiv fällningsteknik, men som även kräver bred kompetens, rätt utrustning, lång erfarenhet och ett högt säkerhetstänk. Det händer tyvärr en hel del olyckor när personer utan rätt färdigheter och kunskap försöker sig på markfällning. Därför bör man alltid anlita en behörig och försäkrad arborist för detta.

Beskärning

Med jämna mellanrum kan träd behöva beskäras för att de ska kunna fortsätta växa på ett hållbart och hälsosamt sätt. Det kan också vara för att ta bort grenar som utgör en skaderisk för förbipasserande eller för att ge trädet ett mer estetiskt intryck. Vi kan självklart även stå till tjänst med beskärning av träd, buskar och häckar. 

Stubbfräsning

Du kan såklart även anlita oss för stubbfräsning tillsammans med trädfällning eller som en enskild tjänst. Här använder vi vår effektiva stubbfräs för att göra flis av stubbar.

Välkommen att kontakta oss för trädfällning i Torshälla

Tveka inte att höra av dig till våra duktiga och trevliga trädfällare redan idag. Oavsett om du vill boka en tid för ett kostnadsfritt hembesök, begära ett prisförslag för ditt uppdrag eller har några frågor ser vi fram emot att höra från dig och få reda på mer. Våra trädtjänster håller högsta möjliga kvalitet och våra priser är förmånliga. Du som anlitar oss som privatperson kan även använda RUT-avdraget och spara hela 50% av den totala arbetskostnaden. Varmt välkommen att kontakta oss för trädfällning i Torshälla redan idag!

powered by Typeform